Vår tids värsta folkmord

Tack LarsBern så mycket väsentlig information så enkelt.

anthropocene

imgres

Jag har fortsatt att läsa läkaren och medicinkonsulten Peter C. Götzsches bok Dödliga Mediciner och Organiserad Brottslighet. När jag läser dokumentationen av hur hundratusentals människor blir sjuka och dör varje år helt i onödan på grund av den brottsliga verksamhet som florerar inom läkemedelsindustri och sjukvård, väcker det funderingar om hur detta skulle kunna förhindras.

Som ett typiskt exempel i en till sysnes oändlig rad av bedrägligt beteende från läkemedelsindustrin kan vi ta företaget Merck. Merck var under många år en mycket nära samarbetspartner till svenska Astra i USA.  Företaget har starka band till familjen Rockefeller och till Bilderbergruppen.

Låt oss titta på fallet med den senare indragna COX-2 hämmaren Vioxx från Merck. Preparatet fyllde på intet sätt någon unik funktion som inte lika bra kunnat fyllas med äldre och bättre beprövade preparat. Enligt Götzsche orsakade Vioxx uppskattningsvis 120.000 onödiga dödsfall innan det drogs in. Detta möjliggjordes genom hela…

View original post 828 more words