Snacka om baklänges…..

En sluss ut ur samhället….

..

“Jag förväntar mig att samtliga politiska partier som administrerat denna miserabla asylpolitik också tar ansvar för problemen och åtgärdar dem. Det handlar om maktlösa människor utan skyddsnät. Det handlar också om en kriminalitet som drabbar samhället hårt och medborgarna. För ansvariga partier är det kris, de ska med trovärdighet be om väljarnas stöd i nästa val. Var är media med de raka tuffa frågorna till politikerna. Några frågor borde vara givna till samtliga partiledare: Hur tänkte ni? Vad ska ni göra åt problemen? “

Bra frågor och rätt i sig. De partier som regerat är M, L, KD, C, S, MP .tyvärr så tillhör de politiker som står först grupp 3 dvs de börjar inte göra en utredning sedan en plan förrän 10 år för sent…. att om ett par år från nu då tagit fram en lösning som borde införts för 20 år sedan är på tok för sent… att förvänta sig, hoppas att politiker ur dessa partier skulle kunna göra något annat är fåfängt . . j faktiskt skapar det ännu värre kaos . . . dvs politiker måste bytas utomgående… vad värre är så måste även de partiprogram som finns skrivas om för att lösa dagens situation . . .
Vissa nyckelord som man bör ta till sig som asylsökande et. al.:
– säkra länder t.ex. Finland, Norge, Danmark, Tyskland… hur kan så många landa i Sverige då och dessutom “känna sig lurade”?
– försörjningsstöd från anhöriga vid anhörig invandring (också regel)
samhället
– ålderstester
Man behöver inte vara ens ett uns konspiratorisk för att inse att de 6 partierna har en plan för detta och målet om det finns är bortom kaos….
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s