ÄNTLIGEN!!!!

 

“Hut går hem”

Jättebra att ta hand om sina anställda . . .
. . . SL har ju länge talat om läkare och ingenjörer och att vi behöver en massiv invandring för att säkra vården och det senaste decenniet har vi beviljat typ 1 miljon ( ⒺⓃ ⓂⒾⓁⒿⓄⓃ!! ) UT så vi har ju gott om personal i vården och dessutom verkar det som om vår regering ihop med fackförbunden önskar mer instegsjobb osv . . .
Att då kunna erbjuda de som inte är nyanlända en möjlighet att ha ett säkert, långsiktigt, jobb med dräglig lön är ju inte fel tvärtom.
Detta borde även både nuvarande regering samt de två föregående se som en “upside” för de som med lånade pengar. svåra arbetsförhållanden et. al. kämpat under…..

Alla blir vinnare på detta vis och så slipper vi ju att ineffektiviteten med mentorer och praktikanter och insticksjobb etc. drabbar de skickliga och arbetsamma . .
statsministern har ju talat om ett kompetensregn över Sverige så kan någon av våra i vården hitta ett nytt jobb trots denna konkurrens är det goda nyheter…

Alla är vinnare på detta . . . 😀 (På sikt iaf som man säger)

Annars om vårt etablissemang bemannats av personer i grupp 1 hade invandringen varit endast en liten del av det åtagande som man gjort….

OCH N.B. demografin har bara “försämrats” de senaste decennierna förutom att humankapitalet per capita minskat…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s