Hur svårt kan det vara?

.Är Sverige Bullerbyn eller verkligheten?

“Folk tenderar att vakna upp från sitt ”godhetsrus” när den bistra verkligheten plötsligt knackar på dörren, och med tanke på det pågående folkbrottet mot svenskarna och européerna så är nog Janouch bara början.”
NIMBY rules in Sweden . . mostly
Mycket i Sverige är socialistiskt . . det som är gott skall göras..naturligtvis MEN oftast är det NMC(Not inMy Concern) eller NAB(någon annan betalar)
80–20 regeln fungerar även här . . så länge något är till typ 80% accepterat är det ingen som bryr sig men då man passerar de 20%-en blir det plötsligen något att ta hänsyn till . . . N.B. SD´s ökande siffror och därav följder naturligtvis de minskande siffrorna för andra partier har fått parti efter parti att ta till sig SD´s politik dock ofta marknadsfört under annat namn/etikett . . . att efter ett decennium varav ett par år i regering bevilja 1 miljon (MILJON) UT och sedan plötsligen minska invandringen är ju ett spel för gallerierna . . . dock
dels blev det ett nytt all time high med 150 000 UT (2015 t.ex. då invandringen begränsades blev det 110 000)
dels påstås att denna volym kommer att, årligen bestå ett antal år framöver
GSG-principen för att berika de asylindustriella komplexet (AIC (vill inte namna ett lag 🙂 )) har pågått i decennier och det som hände 2015 var inte att det blev fler i sig utan derivatan dvs ökningstakten blev för stor för att bygga ut verksamheten… företag kan inte växa med mer än kanske 10–20% årligen för då blir risken för konkurs större samma gäller naturligtvis införskaffandet av asylboenden, boenden, assistenter i Soc, tolkar, anställda i det AIC, uthyrare i glesbygd, inköpare av fritidsanläggningar et. al.
Jag satte mig inte in i denna nedmontering av landet, främsta skäl var att jag jobbade hårt och i min naivitet trodde att våra politiker skulle vara bra på att ta hand om landet . . . så fel jag hade . . satte mig in i tingens förhållande typ 2013 och framåt . . tyvärr så tar insikt tid om “false flags” hela tiden viftas . . N.B. Sandviken rapporten eller “Invandring är berikande” . klart att något kan vara berikande för vissa eller alla . . öka skatten med 100 kr för alla . . du berikas med 1 krona och de i det AIC berikas med 99 kr . . vad blir respektive netto?
(Kanske -49 respektive +99)
Hur svårt kan det vara i en pseudoprivat att inse att allt, ALLT, bygger på våra skattepengar . . .Är Sverige Bullerbyn eller verkligheten?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s