Verkligheten light….

 

Kanalsimmarna samlas vid stranden

Verkligheten börjar närma sig…
MEN…
en professor som sett vad som hänt i landet i decennier uttalar sig nu är det räcker med grundskolekompetens i matematik för att inse att myten, “Vi behöver invandringen för att det föds för få barn i landet”,,..
OK
Andelen barn bland utrikes födda är, persistent, hälften av andelen barn bland inrikes födda så även denna generation är helt fel i demografin.
OCH om man betraktar helårsarbeten så tar det 15 år innan hälften av de i arbetsför ålder har detta… dock N.B. gäller det både deltid (lågavlönade jobb också) samt subventionerade jobb… dvs skattemedel… de 75% efter 19 år är en glädjesiffra…. bottom line andelen pensionärer är dubbelt så stor i gruppen utrikes födda… vad kan gå annan än helt fel då…
OCH framför galgen så kryper det fram att de senaste 20 årens beviljande av UT, hälften M och hälften S genererat, 1.7 miljoner tvingar fram det som dessa 1.7 miljoner skulle få oss att undvika… höja pensionsåldern….
Tror att M inför valet 2014 insåg detta och “släppte regeringsmakten” vilket inte alls hade behövt vara för handen utan man hade kunnat precis som S försökt att släga branden med bensin och goda hjärtan…. nu gick inte ens det…. fram till valet utan nu jobbar propagandamaskinerna för högtryck för att övertyga folket om att det är en kris eller katastrof i vardande men man säger inte, absolut inte att SD haft rätt hela tiden…. politiker i grupp 3 vare sig man lajvar eller är på riktigt strunt samma… nu behöver vi politiker i grupp 1 som gör skillnad på riktigt….
MEN varför skriva om något man vetat i decennier?
Varför inte vid millinumskiften plockat fram sin analysförmåga och ändrat kurs till en lägsta invandringen per capita inom EU…??
.
Kan det vara att alldeles för många har ett rikligt bröd för dagen från asylverksamheten och man håller i brödfatet så länge det går och sedan söker man en ny gryta att lägga sleven i?
För naturligtvis kommer alla de som säger det vanligt folk redan drabbats av att göra ett lappkast… se bara hur skribenter, tyckare osv osv helt kastat om ibalnd bromsat så hårt att sulorna brinner för att vända om… tyvärr så är det inte så lätt att vända en oljetanker i 25 knop speciellt inte i ett smalt sund….