HUVA!!

” Migration has been part of the human experience throughout history, and we recognize that it is a source of prosperity, innovation and sustainable development in our globalized world, and that these positive impacts can be optimized by improving migration governance. “
Japp ett experiment….
Man behöver inte vara Einstein för att upptäcka att ibland, i vissa fall, är invandring berikande. Men bara ibland och i dessa fall är det oftast en förlust för det andra landet och naturligtvis är det så att de som berikar, entreprenörer och deras flytt skapar större skillnad i båda länder.
MEN i lejonparten av fallen är det en förlust för båda länder dvs SOCIALISM dock sjunker mottagarlandet mer än det andra landet….
OCH optimera…
historien visar just att det inte fungerar annars hade Afrika varit riktigt berikat redan….
F.n. dör miljoner pga att de eldar inne i.st.f. att ha el till ljus och att laga mat.
Grundskolematte:
För 300 miljarder skulle det kunna byggas ett kärnkraftverk som levererar hushålls el till 40 miljoner hushåll….
Gör detta årligen så på 20 år har Afrika hushållsel till en miljard….
Nuläget är att de hittills beviljade UT, enbart till Sverige, har skapat en årlig kostnad för samhället på 300 miljarder netto…..
OM vi spenderar EU´s pengar som enligt FN skall spenderas inom EU på uppbyggnad av Afrika kommer vi på ett decennium gjort Afrika riktigt prosperous i stället.
Kina gör redan detta i stor skala dock inte helt utan att agera i egen sak….
N.B. Kina kommer inte att ens läsa detta alster från FN, ja om de inte erhåller pengar naturligtvis….
OSSÅ kommer överraskningarna både vadf man tror men också vad man inte ens föreställer sig…
Nonetheless, migration undeniably affects our countries, communities, migrants and their families in very different and sometimes unpredictable ways.
Advertisements