FN:s migrations- och flyktingpakt som ska undertecknas den 10:e Dec, är värre än du anat!

Good, pls read..

Rosa Traktorn

Dold bland de 38 jargonglatta sidorna bekräftar pakten “rättigheterna” för invandrare och flyktingar. Inklusive men inte begränsat till ytterligare yrkesutbildning och diaspora, hjälp att skicka pengar till sina ursprungsländer och ett åtagande att “utbilda” inhemska samhällen på fördelarna med multikulturalism och ökad invandring. Dokumentet insisterar på att det bygger på “mänskliga rättigheter” och “upprätthåller principerna om icke-regression och icke-diskriminering.”

Det innebär att ett nationellt land håller med om att inte ändra sin egen interna immigrationspolitik efter att ha anmält sig till pakten. Vilket statliga organisationer kallar “sammanslagning av suveränitet” och vad resten av oss kallar “ger upp suveränitet”.

Dokumentet kräver att invandrare omedelbart får samma rättigheter som infödda, inklusive men inte begränsat till rösträtt och tillgång till välfärd. Källa: Här.

do9br-hx0aarqo_-large
Den nu gömda EU-kommissionens rapport från 2010, som diskuterar EU-nationernas tröskelkapacitet för hundratals miljoner flyktingar, kan fortfarande hittas: Här

I den kan vi läsa att man vill placera 440.850.743 flyktingar…

View original post 1,710 more words

Advertisements

4 thoughts on “FN:s migrations- och flyktingpakt som ska undertecknas den 10:e Dec, är värre än du anat!

  1. On your blog’s dashboard under Appearance, then under Widgets, you will find Google Translate widget, Add this to your sidebar so that more visitors to your blog can read your posts, Danke.

    Like

Comments are closed.