Hmmm och vad nu då….??

Intressant varför skall Sverige plötsligen minska beviljade UT till en nordisk nivå? “till den nordiska genomsnittsnivån” MEN sedan kommer den dolda agendan: “

Enligt duon är det dock rimligt att man erbjuder de tredje världen-invandrare som fått stanna möjlighet att ”återförenas med sin närmaste familj”.

”Men det stora mottagande som Sverige haft under en lång följd av år har lett till allvarliga integrationsproblem. Den förda politiken har skapat ett skuldberg av obetalda integrationsräkningar”, skriver Busch Thor och Eklind.”

Illa dolt är att, min tolkning naturligtvis, det är en “ansträngning” att ta emot många och tydligen är det en mindre ansträngning att ta emot färre t.ex. i nivå med övriga norden. MEN fortfarande är det en ansträngning….. vilket betyder att de 2 miljonerna UT som beviljats de senaste 20 åren måste vara lika många gånger om en ansträngning.

Dessutom att man föreställer sig att bara för att någon är i Sverige skulle göra någon skillnad… MEN något på hy… brukar visa vad som ligger bakom…. gissar att detta inte kommer att få den årliga volymen under 100k framgent heller….

HUVA!!